Jak město Brno nemá na 4 plastové kontejnery...

30.01.2013 17:43

Již drahnou dobu prosíme Magistrát města Brna (naposledy v lednu 2013), aby umístil ještě dva páry kontejnerů na recyklovaný odpad (žlutý a modrý), a to na začátek Bohuslava Martinů (mezi bytové domy a zastávku, aby to lidé měli po cestě) a ke křižovatce Sedlákovy a Rudišovy (volný prostor u telefonní budky).

21.1.2013 jsme od pracovnice Odboru životního prostředí dostali následující negativní odpověď. Pro nás je překvapivá - přeci jen jsme ve městě, které chce za miliardy stěhovat nádraží, staví za stamiliony dopravní stavby a tunely a přitom nenajde pár peněz na čtyři plastové kontejnery, které by nejenom že pomohly životnímu prostedí,ale přinášely i městu zisk??

---------- Původní zpráva ----------
Od: Fialová Ivana <fialova.ivana@brno.cz>
Datum: 21. 1. 2013
Předmět: RE: Kontejnery v Masarykově čtvrti - Sedlákova + B.Martinů

Vážený pane Závodský,

nádoby na využitelné složky komunálního odpadu (VSKO) byly umístěny v Masarykově čtvrti dle požadavků a technicko-provozních možností v návaznosti na obslužnost jednotlivých stanovišť.

...

V současné doby žádné nové nádoby v lokalitě Masarykova čtvrť umístěny nebudou z důvodu zajištění možnosti odkládání VSKO občanům v jiných částech města, kde je situace tíživější.

 

Děkuji Vám za spolupráci a přeji pěkný den.

Mgr. Ivana Fialová

Oddělení odpadového hospodářství a hydrogeologie

 

Zpět