Odbor životního prostředí řeší závady v naší čtvrti

12.12.2015 10:38

Jsou to ty maličkosti, kterých si někdy všimneme a někdy ne a které nám přesto leckdy mohou v běžném životě pomoci nebo nám jej usnadnit.

Část z nich má z pohledu naší radnice na starosti Odbor životního prostředí, který spadá do pravomoci místostarostky Mgr. Jasny Flamikové, členky našeho sdružení. Na aktivitu radnice (zejména pokud je s námi nebo místními předjednána) je radost pohledět – vzali si do parády hned několik bolístek.

Právě Vaše podněty mj. vedly k tomu, že se doplnilo dláždění na konečné na nám. Míru. Původně jsme „skromně“ navrhovali vydláždit jen prostor pod lavičkami, ale vzali to z gruntu… Ať se Vám tedy o něco příjemněji a sušeji čeká na „šalinu“ J

Na Údolní ulici napravili poškozené zábradlí ze směru od Kampelíkovy a nahradili nebezpečně chybějící krytí vpusti u budky tramvajové údržby, na které upozorňoval a snažil se o nápravu náš člen a také zastupitel Ing. B. Bílek.

Je tedy slušné poděkovat a doufat, že napnutý rozpočet dovolí i v budoucnu řešit problémy (nejen) v Masarykově čtvrti. A pro Vás je to pobídka k tomu sledovat své okolí a obracet se na nás nebo na radnici se zlepšovacími návrhy nebo návrhy na úpravu (ne všem se může podařit hned, ale třeba se aspoň dozvíte, v čem je zakopaný pes a zatím se to nepodařilo uskutečnit).

Zpět